Следва

Phillip Lim

Моделът Християна Вучева откри ревю на London Fashion Week

Моделът на „Визаж” Християна Вучева, позната и от красивата фотосесия на ViewSofia с бански костюми, взе участие в...

All fashion преди 14 години

Моделът на „Визаж” Християна Вучева, позната и от красивите сесии на ViewSofia, взе участие в „Седмицата на Модата” в Лондон. 18-годишната хубавица беше избрана да открие ревюто на корейската дизайнерка Eun Jeong.

Християна попадна и в селецията на световно признатата дизайнерака Caroline Charles. Екстравагантният коафиор Charlie le Mindu, чийто клиенти са попикони, като Лейди Гага и списания от ранга на Vouge и Marie Claire, също бе очарован от модела на агенция „Визаж”.

По време на работата си за лондонската агенция First Model Management Християна засне и стилна сесия за списание ОК!.

Християна Вучева едно от най-успешните открития на Visages през последните години. Звездата на 18-годишната софиянка изгрява на конкурса Elite model look - Bulgaria 2007, когато тя печели правото да представя страната ни на световния финал в Прага. Следват сесии за Cosmopolitan, MODA, Joy, Story, Капитал Light, Анна и Максимум.



По време на работата й за ICE models (Milan) снима за италианското издание Mia magazine. Дефилирала е на ревютата на Ermanno Scervino, Escada, VJC, La Perla и други световни и български марки, а през март тази година Хриси участва на зрелищното ревю на Suwen в Истанбул.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.