Следва

Балет + Високи скорости = Сергей на пистата

Този уикенд сме на "На горния рафт"!

Let's talk about jewelery... 

All About Life преди 5 години



Имате ли планове за почивните дни? Ние вече сме направили своите за 6 и 7 октомври! Ако вие не сте, ТО следващите редове са именно за вас: 

„ Ателие Марабу"ни кани този уикенд на единствения по рода си специализиран базар за ръчно изработени бижута и аксесоари "На горния рафт". Третото издание ще се проведе в една емблематична за София сграда - Централен Военен клуб. Там ще открием богата и прецизна селекция бижута в различен и неповторим стил, стил, който нашият екип познава и цени.



Организаторите от marabu.bg са подбрали интересни и атрактивни автори с характер и неподражаем почерк, които ще докоснат сетивата на гостите с напълно уникални и различни бижута. С умиление и нежност ще си спомним, какво всеки от нас е запазил "На горния рафт" - любимо бижу, албум със снимки, ценна книга. Очакваме вълнуващо, наситено с емоции преживяване, за да намерим място на „рафта” и за нова среща, приятелство и неповторимо изживяване!



Ние с нетърпение очакваме момента, в който да надникнем НА горния рафт и да изберем нашето ново бижу.


 


Базарът отваря врати на 6 и 7 октомври в Централен Военен Клуб,  между 10 и 19 часа". 

Ще се видим там!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.