Следва

Стил урок на седмицата: Неон

Flack back: Таня Илиева за Margiela преди почти 10 години

That girl...

All fashion преди 5 години

Днес ни върви на български момичета по големи дефилета. След Белослава Хинова за Chanel се сещаме за Таня Илиева за Masion Martin Margiela.


Или... по-скоро самият модел ни напомни за това дефиле, в Instagram. Годината е 2009-та, колекцията Есен/Зима, а Таня е повече от фатална в all noir визия.

 
В момента Илиева, която роди син и дъщеря на Руши Видинлиев, е в Париж - където се изявява като "ловец" на нови красиви лица за световния моден бизнес. Явно обаче заради вайба на PFW красавицата се е сетила за емоциите от едно време и какво всъщност е усещането да дефилираш за големите.


More All fashion

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 1 ден

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 5 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".