Следва

Aglio, Olio e Peperoncino от Марко Марроне

Да или Не: Бременна ли е Меган Маркъл?

Loading...

Celebrities преди 5 години

Херцогът и херцогинята на Съсекс са на официално посещение в... Съсекс. 34-годишният принц Хари и 37-годишната Меган Маркъл започнаха визитата си в окръга, чиято титла носят, и, разбира се, че куп почитатели дойдоха да ги посрещнат.

За кралския ангажимент Меган заложи на кожена пола от тъмно зелена естествена кожа на Hugo Boss, която комбинира с шифонена риза в същия нюанс и дълго сако в класическо кремаво. Принц Хари пък избра костюм в светлосивата гама, който комбинира с бяла риза и светли велурени обувки.

До тук всичко е наред, но освен божествената малка чанта на Меган, впечатление ни прави и закръгленото коремче на херцогинята. Мнозина смятат, че съпругата на кралският наследник е бременна в началните месеци и съвсем скоро ще дари с бебе любимия си.

Факт е, че заглеждайки се по-подобаващо Маркъл наистина има един по-подпухнал вид, който не е присъщ за поддържащата стриктно крехката си фигура херцогиня.

И вие ли виждате това, което и ние или не съвсем? Отговорите на това бременна ли е или не Меган чакаме в анкетата долу>>>


Анкета

Бременна ли е Меган или не?

More Celebrities

Задължителното интервю на Миуча Прада за Vogue: силен разговор за мода, семейство и страст

Celebrities преди 1 ден

Леко ветровитият ноември се усеща на балкона на Ca’ Corner della Regina, дворецът от 18-ти век, дом на фондация Prada във Венеция, където Миуча Прада позира за снимки на фона на Канале Гранде.