Следва

Само 33 милиона и имението на Дейвид & Вики може да е ваше

All summer long: Скрихме лятото by the lake

It's the simple things in life, like when and where...

All About Life преди 5 години

Сгушени уютно в пуловери, които нахално напомнят, че вече е време да пием греяно червено вино до камината, се присещаме за последните топли дни, които прекарахме by the lake, глезейки сетивата си с разкошна храна, студено бяло вино, рай от спа процедури и най-успокояващата гледка на няма и половин час път от големия град.

RIU Pravets притежава сърцата ни и неслучайно редовно се връщаме отново и отново. Ситуиран в прегръдките на любовта между планината и водата, резортът ни глези с от всичко по много.Обещахме да ви покажем всичко, а не само детайли, от един божествен СПА уикенд в RIU Pravets, защото вече не искаме да пазим нищо за по-късно.

В ранния, невероятно красив октомври, въпросите са ДВА: къде и кога? Отговорът е един: в RIU Pravets, още утре! Защото през уикенда е хиляди пъти по-изкушаващо да се превърнеш в изкушение! А сега, специално с 15% отстъпка!

More All About Life

Написаните желания се сбъдвали. Вижте как да изпратите писмото си до Дядо Коледа

All About Life преди 3 часа

Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с писането на писмо до Дядо Коледа. Деца от всички възрасти нетърпеливо описват мечтаните подаръци, а възрастните с носталгия се връщат към топлите и радостни спомени, когато с вълнение и старание са изброявали желанията си за това какво искат да открият под елхата

С Халите се случва чудо: двете възстановени фасади и още от процеса по реставрация

All About Life преди 2 дни

Днес имахме огромното удоволствие да надникнем в процеса по възстановяване на Централните софийски хали. Екипът на Kaufland България показа какво е свършено дотук. Гледката и усещането са вдъхновяващи.