Here comes the bride: Южени избра специална рокля на Peter Pilotto

Here comes the bride: Южени избра специална рокля на Peter Pilotto

#royalwedding

Принцесата на Йорк - Южени, най-сетне каза заветното "Да" на любимия си Джак Бруксбанк.


На грандиозната церемония се събра цялото кралско семейство, както и куп известни личности като: Деми Мур, Наоми Кембъл и Лив Тайлър.

За големия си ден 28-годишната принцеса заложи на булчинска рокля дело на Peter Pilotto, специално изработена така, че да показва белезите от сериозната й гръбначна операция преди години.


В страхотна визия, завършена от обувки дело на Charlotte Olympia и прекрасна смарагдова тиара, назаем от кралица Елизабет II, принцеса Южени се врече във вечна вярност на 32-годишния си възлюбен, с когото са заедно от осем години.


Двамата се запознават в ски курорт в Швейцария, където семейството на принцесата има дом. Тогава той е на 24, а тя на 20, но любовта между двамата пламва моментално.


Подобно на Меган Маркъл, Джак не може да се похвали с кралска кръв, и е израснал в семейство на счетоводител и директор на компания, но родителите му имат връзки с царската династия: предците им са благородници. Бруксбанк е екс мениджър на популярния нощен клуб Mahiki в Лондон и в момента представлява марката Tequila Casamigos на европейския пазар. 32-годишният британец, който според принц Андрю е "отличен млад мъж за дъщеря му", предложи брак на принцеса Южени в началото на годината в Никарагуа, където подари на внучката на кралица Елизабет II пръстен с диаманти и много рядък вид сапфир с необичайно розово-оранжев цвят.


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.