Следва

Меган заченала преди сватбата: Лъжат ли от Двореца за бебето?

Тервел Пулев влиза в къщата на VIP Brother за нова седмична мисия

Малко преди големия финал...

Celebrities преди 5 години

Остават по-малко от две седмици до финала на VIP Brother „Женско царство“, а в Къщата беше зададена нова седмична мисия, която изправя Мира и Стефан пред нелеката задача да влязат в ролите на майка и баща на Съквартирантите. Двете на фамилии, на които а разделени участниците, ще се борят за титлата "Образцово семейство".

На метри от финала и броени дни преди боксовата гала-вечер, на която ще участва, по-малкият от братята Пулеви, влиза в Къщата, за да даде първата по рода си професионална бокс тренировка на Съквартирантите. Освен напрежението създало се след боксовите изяви на Наско, Петко, Константин и Ричи, Съквартирантите намират все повече и повече поводи за раздори. Нервите на Ваня са обтегнати до краен предел, а какво я накара да изгуби контрол ще разберем довечера.

Сезон 2018 ще завърши на 2 ноември, а само няколко дни по-късно - на 5 ноември Къщата ще приеме новите си All Stars Съквартиранти. Кои и колко ще са те, знае само Биг Брадър.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.