Следва

Fashion TV стартира у нас с голямо парти

Ройшин Мърфи се оказа гвоздеят в шоуто на Viktor&Rolf

Онзи ден, на 3-ти вечерта, изумителните Viktor&Rolf взривиха всички присъстващи със страхотното си хрумване да...

All fashion преди 14 години

Онзи ден, на 3-ти вечерта, изумителните Viktor&Rolf взривиха всички присъстващи със страхотното си хрумване да превърнат фешън-иконата или, ако искате, стил-сензацията Ройшин Мърфи в гвоздея на представянето си в рамките на седмицата на модата в Париж, която следим твърде отблизо.

Живото изпълнение на Ройшин беше специален поздрав за публиката на шоуто и своеобразна предпремиера за диска на звездата, който предстои да излезе.

“Ние се впечатляваме много от това, което наричаме "мега-жена": силна личност, поела да върви по собствен път, жени, които са безкомпромисно себе си. Ройшин е вдъхновение за нас.

Споделихме с нея идеята си за доза театър и показност в работата си. Ройшин е звезда, личност, която носи в себе си силата на трансформацията. На сцената е една, еманация на силния характер, докато в реалния живот тя е точно обратното - говори меко и е скромна, дори тиха. Отделно от жестоката новаторска музика, която прави, тя има уникално чувство за стил, безстрашно и безкомпромисно. Носи сценичните си костюми с невероятна лекота, сякаш са тениски, като просто ги превръща в "свои" неща. За нас е чест, че Ройшин се представя на живо в нашето шоу!



За нас модата е нещо повече от сезонен тренд. Едно дефиле е начин да комуникираш с по-голяма аудитория, а не само в ограничения вътрешен кръг от съавтори. Музиката играе определена, много важна, роля в тази комуникация, точно както и интернет. Точно това е и причината поради която нашето шоу, включително изпълнението на Ройшин, ще бъде предавано директно в нашия сайт".

Всеобщата любимка Ройшин пък каза: “Аз съм страхотен фен на Viktor & Rolf, техният дизайн обединява футуристична техника със сюрреализма, дрехите им са невероятно вълнуващи за носене. Знам, че понякога съм екстремна в модните си решения, но роклята от Viktor & Rolf кото носех на представянето на ‘Overpowered’ имаше собствени "звук и светлина", които поразиха всички присъстващи.

Откривам многопластови истории и много динамика в работата им и често пробвам дизайна им на сцената. За участията си определено търся дрехи, които отразяват често конфликтните емоции в работата ми.
Не желая нищо да ме "затваря" докато пея, а и всички знаци на праволинейни шик трябва да са балансирани с хумор. Интелигентностто се диктува от безстрашието, радостта се ражда от спомена за болката. Да си човешко същество е сложна работа, а точно това е нещото, на което искам да реагирам дори и по начина, по който се обличам. Всички тези идие са вечни, точно както и Viktor & Rolf”.

В момента Ройшин е много бременна, прекрасен символ за това нейно представяне.

Чувството на надежда и позитивни очаквания за бъдещето, започващи точно сега, в Париж, с поглед към пролетта на другата година...

Още на www.viktor-rolf.com.

More from View Sofia

More All fashion