Следва

Diana, is that you? Катрин стана кралица

Меган заченала преди сватбата: Лъжат ли от Двореца за бебето?

well...

Celebrities преди 5 години

По бегли сметки Меган Маркъл трябва да е в началото на 4-ия месец от бременността си и кралският наследник да проплаче през април идната година.


Ние обаче се чудим дали от Двореца не са поизлъгали съвсем лекичко, за да прикрият факта, че принц Хари е забременил любимата си преди кралската сватба.

От днес херцозите на Съсекс вече са във Фиджи, където се появиха на вечеря в хотел "Гранд Пасифик", организирана от президента на Фиджи.

За събитието Меган заложи на дълга рокля, решена в нюанса на островната държава, дело на SAAFiYA. Дизайнът ясно очертаваше вече доста наедрялото коремче на Маркъл.

За скромния уж трети месец, в който е, херцогинята изглежда доста бременна и мнозина започнаха да коментират, че тя е поне в шести месец и съвсем скоро ще дари с наследник съпруга си.


Ако Меган роди през януари от Двореца успешно ще съумеят да прикрият факта, че кралското бебе е било направено преди заветното "Да". Чисто теоретично, ако наследникът на принц Хари проплаче в началото на идната година, то без проблеми ще може да бъде съобщено, че поради проблеми 37-годишната Маркъл е родила в седмия месец, което се случва често и не е притеснителен прецедент.

Вие как мислите? Възможно ли е това да е истина или не? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Лъжат ли от Двореца за бебето?

More Celebrities