Следва

It's still summer

Front Row: Moschino x H&M

fashion finest...

All fashion преди 5 години

И докато ние снимаме фешън сесия с колаборацията на Moschino и H&M, звездите вече видяха дизайните отблизо.

Джеръми Скот превзе NY и заедно с Джиджи и Бела Хадид, Наоми Кембъл, Кандис Суанпуул, Изабели Фонтана & още много други показа нагледно как се носят крещящите фешън елементи, които ще са достъпни за всички на 8-ми ноември.

В галерията горе разглеждаме кой, освен Марк Джейкъбс, видя Cheap & Chic ревюто на Moschino x H&M>>>

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 14 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 15 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.