Следва

Неговото

Trend report: Кафето без захар, уискито без лед

Присъствието на цвят, и по-конкретно силният и крадящ погледа такъв, заема една съществена част от тенденциите за сезон Есен/Зима 2019...

Fashion преди 5 години

С интерес проследяваме развитието на цветовите тенденции сезон след сезон, във всичките си пастелни или пък наситени подразделения, а днес обръщаме внимание на един конкретен от иначе богатата палитра.


Calvin Klein


Chloè


Sies Marjan

Бронз или още уиски е наименованието на един от особено актуалните тонове за настоящия сезон, а присъствието му бива заложено както в дизайнерските колекции на всички модни фронтове, или иначе казано големите фешън столици, така и на улицата сред стрийт стайл инфлуенсърите. Интересното при тази тенденция е всъщност популярността й в реалния живот, преведена не само като чест стрийт стайл избор, но и още като go to решение за всеки ден, съгласувано с модните момичета в Instagram. Точно така, специфичният кафяво-златист тон може да се похвали с много по-голямо присъствие на улицата, отколкото всъщност на дизайнерския подиум, където се ражда и самата идея за богата му употреба.

Топлата есенна палитра, в която се разпростира е очаквана имайки предвид сезона, но въпреки това оставя впечатление за нещо ново, различно и силно желано. Десетките кадри, които подбираме тук, илюстрират по чудесен начин купищата стайлинг идеи, които идват наум.

Взимаме смело назаем оттук>>>

More Fashion