Следва

Not so mini me: Starring Лиса & Зоуи

Badass Halloween: 30 "лоши момичета" за вдъхновение

heroines...

All About Life преди 5 години

От супергерои с изключителни сили до ултра-опитни воини, бойни принцеси и отровни заклинателки... какво ще стане, ако се въплътите във всемогъща жена този Хелоуин?

Събрахме си /на едно място/ Catwoman, Cruella, Trinity, Wonder Woman, Poison Ivy и Harley Quinn за едно наистина СЕКСИ и Badass кино вдъхновение за ултра "put a ring on it" Хелоуин.

В галерията горе>>> кой костюм си избирате? P.S.: Ние си харесахме 13 и 21...

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 32 минути

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.