Следва

Голф, любов моя: Капсулната на Thom Browne

Стил урок на седмицата: Горното си ходи с долното

Координация...

All fashion преди 5 години

Умелата употреба на цвят застава в основата на есенно-зимните тенденции за сезона и следователно търпи множество интерпретации по пътя. Както Големите Тенденции повеляват, главна позиция в line up-а се отделя на color blocking мотива, където два или повече контрастни помежду си цвята оформят аутфита. Освен това подразделение обаче, монохромната палитра също не изостава, дори напротив, развива се забележително добре на улицата като самостоятелен тренд.

Заставайки точно по средата между тези две течения на цветовите тенденции, срещаме и още един много приятен микс - равни части тенденция и стрийт стайл подход. Става въпрос именно за координирането по цвят и материя на аутфитите от глава до пети, чийто подход се радва на голям успех по време на модните седмици.

С неприкрита радост отбелязваме, че координирането тук излиза от ограничаващите рамки на удобния и леко оувърсайзд костюм, който по принцип е първият пример, идващ наум. Със завидна лекота модните момичета съчетават убийствено добре плетени пуловери и жилетки; сетове от къси поли и 60-тарски туидени сака; ризи и панталони; но и още деним върху деним, все така потопени в монохромната палитра>>>






















More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.