Следва

#ootd: Double Chocolate Mocha, per favore

BELL for CHANEL vol.2

another one...
 

All fashion преди 5 години

Chanel представи реплика на круизното си шоу, оригинално показано през май в  парижкия Гранд Пале, представяйки резротната колекция за 2019-та на ключовият за марката тайландски пазар.


Моделите разходиха дизайни на Карл Лагерфелд по протежението на река Chao Phraya в Банкок, като за първо представяне на френската модна къща в тайландската столица.


Сред избраниците на емблематичния моден гуру за дефилето бе отново и Белослава Хинова, която стана част от ревюто на Chanel по време на Седмицата на модата в Париж.


Младата българка облече плетени блуза и пола, решени с цветни линии, а визията й бе комплиментирана от розова барета, жълт клъч и иконичните, любими на Коко Шанел, бели обувки с кайшка.


More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 21 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 2 дни

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...