Следва

Остават 2 дни до шоуто: Кой ще пее на ревюто на Victoria's Secret?

Trend Report: Кесийка

accessorize it...
 

All fashion преди 5 години

Сатенените паучове, които вече еволюират в купища различни текстури, заемат все по-често и по-често своето място сред сртийт стайл визиите на познатите фешънисти.

След като могат да се похвалят с редовно присъствие на модния небосклон от поне два сезона, малките кокетни паучове усилено разпространяват своята заразително приятна естетика сред малки и големи брандове, луксозни и хай стрийт такива, а резултатите са очарователни.


В своята основа те са изработени от мека текстура, както споменахме горе предимно от сатен, но интерпретациите по темата биват вече много. Малкият аксесоар води началото си още от 18 век и се слави с голяма популярност чак до 20 век, когато координирането на атфита по цветове и мотиви е абсолютно задължителна линия. За сезон Есен/Зима 2018 обаче тази вариация на пауча е необходима посока за добиване на завършен и модерен вид на визията.

Естественото продължение на обсесията по кошниците, мрежите и чантите от мъниста, аксесоарът на Есен 2018 бива редовно разгледан още в кадифе или кожа, а завършващият щрих идва под формата на богата бродерия или пъстър принт>>>

















More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.