Стил урок на седмицата: Puss in Boots

Стил урок на седмицата: Puss in Boots

Котаракът в чизми...

За сезон Есен/Зима 2018-та ботушите до коляното безцеремонно крадат статуса на най-желана обувка от така популярния иначе над коляното силует. Въпреки особената си слава на недотам комплиментиращ женската фигура дизайн, ботушът до коляното официално може да бъде обявен за обувката на сезона, а причините да го харесваме, поне след задълбочено съгласуване с по-добрите стрийт стайл визии, са предостатъчно много.

Дизайнът не само се нарежда на челно място сред показаното на котешката пътечка, но и още кореспондира прекрасно на почти всеки един друг елемент, който краде вниманието ни за сезона. Съчетаването с миди поли и рокли е абсолютно задължително за придаването на така необходимия модерен вид на силуета, но и още панталоните/джинсите са добре дошли в подобен вид стилистични заигравки. Разбира се, тук може да се предприеме и значително по-смел подход, избирайки дръзко мини вместо значително по-елегантното и женствено миди.

За щастие нито един от многобройните брандове, включили се в тенденцията, не се ограничава в една конкретна дизайн посока. Цветовите интерпретации биват всякакви, както и самите силуети. Със заострен или по-объл връх, висок ток ток, среден или с абсолютно равна подметка, едно от най-интересните предложения се разстила удобно в каубойската естетика, която без значение дали ни допада или не, е тук, за да остане.

Тези и още стайлинг идеи, в кадрите долу>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.