Следва

Street style вдъхновения: Седмицата на модата в Тбилиси

Какво носи Редакцията: Thigh-high standards

I'm coming down, drippin' candy on the ground...

All fashion преди 5 години

От вчера - по тънката линия на една идея прекалено ексцентричното, удобно увито около стрийт тенденцията на това да притежаваш "неговите" дрехи.


И якето, в изтъркан светлосин деним с лейбъл must have за всеки masculine гардероб, и пуловерът, сезон по-стар от колекцията на David Beckham, са мъжки - респективно с около 5 размера по-големи от собствения ми, и двете - от H&M.
Ботушите са от онази спиращата респираторни функции любов, която гласи само и единствено: "Трябва да сте мои!", въпреки че вече имам около 46592 чифта обувки. Лейбълът им е TOPSHOP, събират очите, ей, тука, в началото на нослето, на всички и вече са изчерпани. Пък и са толкова Gilda, ако не ме разбирате - разглеждате ТУК!

Комбинацията от трите е драматична дотолкова, че из софийските улици е една идея недоразбрана. Но, какво пък, my momma taught me better than that!
Без да се чудите - безобразно яки кадри се получават само с Huawei P20 Pro, в който сме толкова влюбени, че няма разлюбване!

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 4 часа

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 3 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.