Следва

Style lessons: Кецовете на датската принцеса

Зад кулисите: Надникнете в приготовленията на красавиците от Victoria’s Secret

backstage...

All fashion преди 5 години

Десетки от най-красивите модели в света нажежиха до червено Ню Йорк, дефилирайки за шоуто на Victoria's Secret.

Адриана Лима, Кандис Суанпуул, Бехати Принслоу, Сара Сампайо, Роми Стъридж, Елза Хоск, Уини Харлоу, Кендал Дженър, Джиджи и Бела Хадид, Тони Гарн, Барбара Палвин са само част от армията, която дефилира на пистата в провокативни бельо визии.

Видяхме всички визии от ревюто ТУК, разгледахме и кой се появи на after party-то ТУК, време е видим и какво се случи зад кулисите на най-чаканото шоу за годината - в галерията горе>>>

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 21 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 2 дни

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...