Следва

Круизната Louis Vuitton заминава за New York

Марта Ортега избра Valentino за сватбата си, нищо, че татко й притежава Zara

daddy's girl...

All fashion преди 5 години

Истината е, че роклята на булката е фантастична. Сигурно и в Zara има подобни, но все пак става дума за сватбен ден, при това първи сватбен ден, при това на една от най-богатите наследнички в света, при това много хубава жена.

Марта Ортега каза "Да" на Карлос Торета, гаджето й от известно време, и двамата се заклеха във вечна любов. Дъщерята на собственика на брандовете около Zara, най-богатият европеец Амансио Ортега, и синът на дизайнера Роберто Торета се венчаха на интимна церемония в Ла Коруня, Испания.

27-годишната наследница избра за сакралната вечер креация на модна къща Валентино, дело лично на шеф-дизайнера на бранда Пиерпаоло Пичоли, по които, и по роклята, и по Местрото, ние, от View Sofia, извънредно много си падаме.

Самият Пиерпаоло коментира роклята така: "Чрез този дизайн исках да предам чувството на необикновен романтизъм, изпълнен със свежест и лекота... Исках да бъде светъл като аурата на булката, да не е просто рокля, а дреха, която улавя магията на момента".


Сватбените снимки са на фотографа Питър Линдберг.


За втората вечер Марта носи две нови различни рокли, а през цялото време за купона музикално се грижат Coldplay.


More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.