Trend Report: Over accessorized

Trend Report: Over accessorized

Модните момичета в Instagram и по-специално любимите ни скандинавски инфлуенсъри, които могат да се похвалят с наистина завиден стил, упорито налагат поредната много добра стрийт тенденция, по която се захласваме и ние.

Този път на фокус попадат бижутата и по-специално богатите и изобилстващи такива в още по-впечатляващи комбинации. На аксесоарите за коса с кристали, безбройните перли и тежките златни метали с изображения на тигри, змии и котки, се отделя специално внимание, а интерпретациите, в които можем да ги видим, са наистина много.

Дело на нашумели в момента имена от сферата на дизайна като Anni Lu, Kanel Denmark и Orit Elhanti, бижутата идват в букет от стилистични вдъхновения като обемни барокови силуети, красиви асиметрични естествени перли и големи цветни камъни. Разбира се, тези имена съвсем не са ограничаващи що се отнася до пищната тенденция, добре дошли са всякакви интерпретации от дребни винтидж находки до скъпоценни дизайнерски хрумки.

Важен момент в стилизирането на бижутата и аксесоарите, съобразен с автентичния скандинавски стил, е абсолютно минималистичният маниер на подбирането на дрехите. Съчетаваме ги с джинси и голям пуловер, puffa яке или пък панталони с много висока талия и разкроени крачоли както в предложените кадри по-долу>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.