Следва

"Ангелът" Джоузефин се сгоди!

Kardashian/Jenner без коледна картичка за 2018-та! Защо?

Всяка година по традиция празнуваме „Kardashian Christmas Card”…

Celebrities преди 5 години

Но не и тази !  Членовете на семейство Кардашян-Дженър най-вероятно ще спестят малко пари и ще се откажат от грандиозното празнично позиране пред обектив.

Според мнозина, звездният клан ще се въздържи от коледен кадър поради ред драми, които се случват в семейство: изневери, събирания и раздели, новородени и N на брой други неща. Самата Ким намекна, че единствената празнична картичка ще е тази на семейство Уест, където ще позира с трите си деца и съпруга си Кание Уест.  


 
Но дали клюките са верни? Само времето ще покаже...

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 45 минути

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.