Следва

Condé Nast закрива и мексиканския Vogue

Bye, bye: H&M закрива Cheap Monday

fashion news...

All fashion преди 5 години

H&M закрива своята марка Cheap Monday, която е специализирана в деним нишата. Очаква се марката да престане да съществува до края на юни следващата година.

"Политиката на Cheap Monday се основава на традиционния бизнес модел на продажби, които се сблъскват със сериозни затруднения в резултат на промени в индустрията", гласи част от официалното изявление на Hennes & Mauritz AB.

Източници издават, че продажбите на марката не отговарят на очакванията на компанията.

Припомняме, че от H&M е купиха Cheap Monday през 2008 година. Марката е част от дивизията New Business заедно с Cos, Monki, & Other Stories и Arket.


More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 2 дни

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 2 дни

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 3 дни

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.