Следва

Есен/Зима 2019-та: Alexander Wang

Trend Report: Bobby pins

Ако и за настоящия есенно-зимен сезон можем да се похвалим с изобилие от тенденции, разгледани във всяко едно направление от дрехи до аксесоари и бюти, то аксесоарите специално са обвързани с една конкретна естетика и това е 90-тарската такава.

All fashion преди 5 години

Аксесоарите за коса например са изключително силно заложени за Есен/Зима 2018 повече от който и да е друг сезон, и освен под формата на шантавите скрънчи-та, които усилено пълнят социалните мрежи от лятото насам, наблюдаваме още една особено ярка интерпретация. Именно позабравените от миналото фибички застават в основата на развитието на този тренд, като на пръв поглед кичозният им вид печели все повече и повече модни почитатели.

Съвсем естествено мини трендът започва своето начало от котешката пътечка, където имена като Versace, Dolce&Gabbana и Zadig&Voltaire представят всевъзможни визии, които бихме могли да опитомим, а последните сред изброените пък изобразяват абсолютния синхрон между кичозните кристали и съвсем неглиже визиите от обемни кожени гащеризони. 

Що се отнася до стрийт стайл елитът, той, разбира се, не закъснява да покаже своите цветни и силно индивидуални интерпретации по темата, систематизирани в букет от стилове и настроения.
.

 

More All fashion