Следва

Front Row: Кой беше на Chanel Metiers d’Art

Да или Не: Тартановата пола на Катрин?

tis the season...

Celebrities преди 5 години

По време на коледните празници херцозите на Кеймбридж са доста заедно. Вчера принц Уилям и Катрин организираха специално празнично парти за семействата на военен персонал работещ в Кипър.


Кралската двойка пристигна видимо с голямо настроение в залата в двореца Кенсингтън, като заложи на изключително cosy аутфити.

За събитието 36-годишната херцогиня избра дълга тартанова пола, която комбинира с черни жилетка и ботуши.


Разкошният дизайн на каре е с лейбъл Emilia Wickstead, а кашмирената жилетка с такъв на Brora. Полата, разбира се, вече е sold out, както се случва с всички модни елементи, които Катрин покаже публично.

Ние сме влюбени във визията на херцогинята и с удоволствие бихме си купили подобна пола, стилизирайки я така. Вие какво ще кажете? Да или Не са този аутфит? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Харесва ли ви аутфита на Катрин?

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.