Следва

The Clooneys: Амал & близнаците

6 подаръка от ElephantBookstore, защото го обичаме!

It's beginning to look a lot like Christmas...

All About Life преди 5 години

Ден 11-ти от заветния Декември. Остават точно 14 дни до Коледа



На шопинг ни е, на радост ни е, на изненади. Искаме необикновени неща, добити в иначе наглед обикновени дни, на иначе обикновени улици. Като "Шишман", на която обикаляме за вдъхновение всеки път, когато то ни залипсва, с особено подчертаване на един точен адрес на старата, златна, прелестна софийска улица - номер 31!  

Влизаме, смеем се, хванати от вратата в капана на очарованието на този оазис за яки подаръци, и напипваме точно 6, с които формираме бърза, точна, сръчна и смела селекция от Коледни изненади за любими хора, които няма-откъде-другаде-да-купим. 

Предпразничният ни пазар в ElephantBookstore, на ул. Шишман 31, с днешна дата изглежда така>>>

1.
Подарък номер 1, за НЕГО.
Супер полезен, този Survival Kit, с всички необходими мъжки принадлежности, от компас до джобно ножче, вдъхва невиждана сигурност, стегнат е елегантно в секси кутия, работи безотказно при всякакви екстремности, намига за признание и респект!  

2.
Подарък номер 2,  отново посветен на мъжката част от народонаселението, е мултифункционален инструмент /да не се бърка с шперц/, който дефинираме като ключ 14 в 1. Изработен от неръждаема стомана, с матирано покритие, той отваря всичко, дори сърца. 



Включва: инструмент за отваряне на кутии, отварачка за бутилки, пила, 4-7 мм. шестограм, клещи (два вида). Идва в метална брандирана кутия на Gentlemen's Hardware и е неустоим.



3.
Подарък номер 3 е чисто женски, дефинираме го така, защото страшно ни харесва на нас, момичетата. Нетипичен, но готин и полезен ключодържател с уникален дизайн и изненада... химикалка, криеща се под него. Закачаме на чантата, записваме си, или не си записваме, и... всичко е точно! 



4.
Подарък номер 4 е 
подходящ за ВСИЧКИ, и конкретно, за всички фенове на "Галактическия стопаджия". И понеже всеки е фен, тази Travel кърпа с емблематичния N42 е точка в десятката! 



Допълваме комплетка с доза закачка, като добавяме три мини сапуна по избор.



5.
Подарък номер 5. Порцеланов Ролер OHTO, с който написаното на хартия придобива нов, отдавна неизпитван смисъл. 



С японски дизайн, супер лек и удобен, той идва на арената и с керамичен ролер, корпус от алуминий с метално син цвят и златни акценти. Комбинация от тънко тяло и извити краища, със страхотен силует, просто принц. 



Запазена марка на OHTO JAPAN е порцелановото топче на писеца /натуралният материал не позволява на топчето да хваща ръжда, дори след дългогодишна употреба, ролерът пише като нов/.

Към принца с перлата добавяме тетрадка на Polaroid, защото така ни харесва. 

6. 

Подарък
номер 6 -  Емайлиран Чайник Folklore Ден.



Илюстрирани с дизайн от Нина Джерама, тази серия с лисици, бухали, елени и още горски създания, направена от метал, и в частност чайникът от нея, е годен за вписване във всеки декор, всяко настроение и всеки флирт. Нали? 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.