Следва

Labels: Скъпоценните вкаменелости на Анди Фароу

100 процента мода в новия брой на списание Madame Figaro

Сбогом, обувки Louboutin, чанти Chanel, прекрасни рокли Dior, сбогом, уникални Алая и Елбаз! Някои вече...

All fashion преди 14 години

Сбогом, обувки Louboutin, чанти Chanel, прекрасни рокли Dior, сбогом, уникални Алая и Елбаз! Някои вече отслужиха литургия на модата. Сметнаха, че леденият вятър на историята ще я отнесе и смете като купчина мъртви листа. Решиха, че кризата е по-силна от творчеството и радостта от него.

Но това беше преди цяла вечност. Беше... преди лятната ваканция. След нея Madame Figaro напомня, и фотосесиите с всички водещи тенденции за сезона в него го потвърждават, че модата е жива и по-красива от всякога, че Ума Търман и Моника Белучи в своите рокли haute couture са божествени и че екс момичето на Бонд Диане Крюгер има тяло на модел.

Ще видите, че звездните Кейт Мос и Карл Лагерфелд харесват скандала, и ще разберете, как Ана Уинтур, този дявол, носещ в Prada, за да уволнява по-качествено безвкусно облечените си асистентки – наелектризира всички в един документален филм. А също, че наемането в Париж на отличен личен стилист за едно денонощие струва 600 евро и че Шарън Стоун най-редовно посещава вехтошарските магазинчета по бреговете на Сена за уникални винтидж находки (и нещо супер ценно – публикувани са адресите на най-добрите от тях).

От 276-те страници на списанието става ясно, че модата може по свой начин да се окаже успешен антидот на кризата.

И още:
Модни истории:
Хана Макгибън, артистичната директорка на Chloe; френската марка на холивудските звезди Gerard Darel; Рей Кавакубо и нейната модна империя Comme des Garcons; идеята за модата на дизайнерката Изабел Маран.

Красота: Тенденциите в грима (от тъмно черно, през венецианско червено до прозрачно розово) черпят вдъхновение от модните дефилета за сезон есен-зима.
Модни дестинации: Пътуване до Камбоджа; бягство във вдъхновяващия лукс на пещерните апартаменти в Матера, Италия.
 

More All fashion