Следва

Росарио и Кирил - временна раздяла или развод

Мадона купува апартамент на младата си любов

Въпреки че наскоро Мадона заяви, че по-добре да я прегази влак, отколкото да се омъжи отново, все пак Мадж...

Лица преди 14 години

Въпреки че наскоро Мадона заяви, че по-добре да я прегази влак, отколкото да се омъжи отново, все пак Мадж иска Хесус да й е под ръка. За това удоволствие кралицата на попа ще заплати £1.7 милиона за апартамент на младия си любовник в Ню Йорк.

Мадона смята, че на този етап е твърде рано за Хесус да се премести при нея и децата, но това не пречи да й е наблизо. Мадона вече се е свързала с агент за недвижими имоти, който ще намери идеалното местенце за Хесус в същия квартал на Ню Йорк, в който Мадж наскоро се нанесе.

Изискването на кралицата е апартаментът да е в дистанция от няколко метра. Жилището ще бъде вписано на името на Хесус, въпреки че не той ще заплати за него. Освен това Мадона е заявила на модела, че „от сега нататък няма да има никакви грижи относно пари”.

Тя не само е готова да пръска пари по него, но иска да е сигурна, че на Хесус няма да му се налага да се бъхти за скромни моделски хонорари. Ето защо поп иконата е уредила бразилската си тръпка да поработи за добрите й приятели Долче и Габана и Марк Джейкъбс.

Усилията на Мадж да задоволи всеки каприз на бразилеца не спират до тук. Още от сега латино красавеца уговаря Мадона, която спокойно може да му е майка, да съдейства активно относно продължаване на визата му. Да му се прииска на човек да е на мястото на Хесус!

 

More Лица