Следва

Шеметна Риана в навечерието на Super Bowl и защо е решила да пее там

Санремо 2023, Måneskin в Gucci за триумфалното завръщане "у дома"

Суперзвездите взривиха театър Аристон в третата вечер на Sanremo снощи, мястото, сцената и формана, откъдето преди две години тръгнаха, за да променят музикалната история. В какво бяха облечени? В Gucci, разбира се

Celebrities преди 1 година

Завръщането у дома - Måneskin на Санремо 2023

Måneskin на фестивала Санремо 2023 не разочарова очакванията. Поканена на сцената директно от публиката на Ariston, където се бе разположил водещият Amadeus, групата се завърна да свири там, откъдето излетя ударно през 2021 г. Облечени в Gucci, фантастичната четворка се развихри в запомнящ се микс от песни, включително хитове от албума Teatro d 'ira - Vol. I (2021) като I wanna be your slave и Zitti e buoni (хитът на Sanremo, по време на който Виктория, свирейки солото си, заедно с групата се доближи до публиката, която полудя от кеф) и от новия албум Rush!, като баладата The loneliest и последният им сингъл, Gossip, бяха изсвирени заедно с гост звездата, китаристът Том Морело.

Тоалетите - шити специално и в координация - от Gucci

Måneskin обожават Gucci и обратното - този път екипът на къщата ги облече в костюми с преобладаващ цвят черното - разкроени панталони и микро якета, носени върху голите гърди от Дамиано и Етан, и по-простичкото трико върху прозрачни чорапи за Виктория. Детайлите са важни тук - вложки с щампа на питон: ревер, кант, триъгълен сутиен или декоративен елемент на ботушите над коляното. (Вижте още: We аdore: Måneskin за Gucci, Rock&Roll и много секс)

След края на шоуто започна делириумът: „Ето ги най-големите в света“, представи ги Амадеус, който им връчи наградата на град Санремо за особени заслуги. 

Историята на Maneskin в Санремо

Беше октомври 2020 г., година, белязана от пандемията, когато Maneskin се завърнаха на музикалната сцена със сингъла Vent'anni, първото парче от втория им студиен албум, публикуван заедно със съобщението: ще участваме на фестивала Санремо 2021 г. Напълно подновени като стил, те са представени в тесни костюми с гол ефект от Etro, дрехи със силен чувствен заряд, коите незабавно се превърнаха в почит към свободата на изразяване, която ги направи икона на джендър флуида. На сцената те изпяха хард рок песента Zitti e Buoni, която триумфира на финалната вечер.


 

Måneskin с номинация за "Най-добър нов изпълнител" на наградите Grammy


Победата беше преломна: нищо вече не беше същот за римската четворка. През март излезе вторият им албум Teatro d'ira - Vol.I , състоящ се от осем песни, диск, записан изцяло на живо, за да пресъздаде същата атмосфера, която групата изпитва по време на концерти. Победата в театър "Аристон" позволи на квартета да участва в конкурса за песен на Евровизия 2021 като представители на Италия. В Ротердам, в нощта на 23 май, те спечелиха, започвайки неудържимо пътешествие, с което завладяха практически целия свят.


Италианската рок група Maneskin на 72-рия музикален фестивал в Санремо. Първа вечер. Дрехи от Gucci. Санремо (Италия), 1 февруари 2022г.

През 2022 г. Maneskin се завърна в Санремо с едно изпълнение, символ на благодарност – към публиката и към Amadeus, които ги изстреляха на върха предната година - Maneskin изпълниха вълнуваща версия на Coraline. И по този повод публиката ги изправи на крака и последваха аплодисменти. И тогава, както и снощи, Италия показа, че цени безкрайно младите си таланти, че ги боготвори, че ги обожава. Обратното важи с пълна сила.  

More Celebrities