Следва

Дупките по учителските чорапогащници или позорът на един самозабравил се човек

Корицата на Vogue UK: бременната Риана, A$AP Rocky и бебето

Риана и Ейсап Роки са звездите на корицата на мартенския брой на  британския Vogue. Бебо също е в кадъра 

Celebrities преди 1 година

Тя и той, на по 34, позират с бебето, а семейната фотосесия ще краси страниците на мартенския брой на списанието. По време на снимките за новия брой на колегите Риана е бременна с второто си дете, но никой не подозираше за това, допреди Риана да се завърне триумфално на сцената в полувремето на финалния мач на Super Bowl в нощта на 13 февруари.  

"Моето перфектно бебе", написа Риана в описанието на снимката на сина си, която публикува вчера в Инстаграм. С което не оправда надеждите на над 143-те си милиона фена да разкрие най-после как се казва този 9-месечен красавец.Знаем само, на база споделеното от таткото на мама Рири, че тя се е колебала между три имена, с коите да нарече детенцето. Но "ще ми откъсне главата, ако разкрия какво избра", спомена щастливият дядо пред Page Six. Така че, засега оставаме на Mr Perfect, което никак не е далеч от истината. Браво на British Vogue за перфектно уцеления момент и чудесната стилистична и редакторска работа!  

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.