Следва

Истории от живота: Роми Шнайдер, трагичната любов с Делон, всички загуби и накрая смъртта

Дъщерята на Мадона Лурдес Леон в стила на 90-те. Критиките заваляха като декемврийски дъжд

25-годишната дъщеря на Мадона Лурдес Леон взе участие в нова фотосесия за списание Paper

Celebrities преди 2 години

На снимките моделът е като току-що възроден 90-тарски образ, разголен достатъчно, гримиран - повечко, провокативен - много. Къси и ярки топове, тесни мини рокли и поли, ботуши на висок ток и дантелено бельо, плюс грим, маникюр и прическа - всичко, вдъхновено от епохата.


"Мадона загуби достойнството си под леглото," критиките към новата й порция nudes в IG


Фотосесията е снимана от фотографа Индиана Пиорек, но, макар и със сигурност ефектна, работата му не успя да възхити феновете. Интернет потребителите скочиха остро на новите снимки на Лурд, наричайки цялото това нещо "плашещо" и "отблъскващо".

Мнозина веднага направиха аналог с последните сензационни снимки на майка й Мадона, на които тя позира на легло по бельо.

Беше само въпрос на време Лурдес да се съблече. Каквато майката, такава и дъщерята, пишат в мрежата убедени, че именно Мадона е повлияла на момичето да търси този тип изява. 

Когато Лурдес беше по-млада, изглеждаше, че е на прав път. Тя беше в дискретна сянка от обществения интерес, учи в колеж. Но изведнъж Мадона полудя и я вкара във всичко това - твърдят запознати.

 

Самата Мадона нарича дъщеря си своята "по-добра половина" и я подкрепя всячески. Доказателствота е и в съвместния им кадър, публикуван от звездата в Instagram наскоро. 


Лурдес и Мадона

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 2 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.