Следва

Family Affairs: намерената "сестра" на Наталия Водянова е по-скоро нейна дъщеря

de Gosling или ожениха ли се най-сетне Ева Мендес и Райън Гослинг

Запечатано с вечна декларация за любов на китката. Чудно и мило 

 

Celebrities преди 1 година

Една от най-красивите холивудски актриси Ева Мендес дълги години дели дом и две дъщери (Аманда и Есмералда) с колегата си Райън Гослинг. Известната двойка обаче никога досега не е разкрила основната семейна тайна - женени ли са двамата или не?


Beauty БЛИЦ: Ева Мендес


Във вторник Мендес сподели нова портретна снимка с фенове в социалните мрежи, където първото нещо, което хваща окото, е татуировката на китката й. Надписът гласи "de Gosling". В испаноезичната култура (а Мендес е дъщеря на кубински имигранти) омъжените жени често добавят фамилното име на съпруга си към своето, използвайки предлога „de“. Предполагаме, с доза основание, ще се съгласите, че Ева елегантно намеква, че се е омъжила за бъдещия екранен Кен. Не можем едновременно с радостта си на наблюдатели на случващото се да не отбележим строгото изражение на лицето на Ева и войнственото внушение от вдигнатата високо пред лицето ръка. 

Освен това татуировката не може да се нарече напълно нова - „някакъв текст“ светна на китката на актрисата още през 2020 г., но тя никога не е показвала надписа толкова ясно.

Актьорите се срещнаха през 2011 г., докато течаха снимките на The Place Beyond the Pines. През 2016 г. имаше слухове, че двамата прекрасници са се оженили тайно, но Мендес, 47, и Гослинг, 40, никога не са потвърждавали тези съобщения и никога не са били виждани да носят халки. Както и да е, татуировката на Мендес е сигурен знак, че чувствата в двойката са все още много силни. А войнствения момент отнасяме в графата: "чудете си и се майте, аз си знам, но няма да ви кажа" (вижте още: Обичта на известните: La-La-Ева Мендес и Райън Гослинг).  

More Celebrities