Следва

Хелън Мирън, 77, съвършена на Филмовия фестивал в Берлин

A$AP ROCKY: любовната стил еволюция на един много атрактивен мъж

От само себе си се разбира, че ние като хора се променяме много в зависимост от нашата среда. С кого прекарваме времето определя как говорим, как се държим и, разбира се, как се обличаме.

Celebrities преди 1 година

Всички сме "виновни", че преминаваме през различни модни фази в живота си, но колко всъщност променяме стила си в зависимост от това с кого излизаме?

И така, за да разгледаме наистина това, което наричаме „Еволюция на стила чраз любовта", се гмурваме дълбоко в различните етапи на ASAP Роки – и неговите любовни завоевания по пътя.

Розите са червени, теменужките са сини, така че нека се разходим по булеварда на Рокиния стил сега >>>  

Иги Азалия

През 2011 г. ASAP Rocky си проправя път в очите на обществеността като един от най-вълнуващите млади рапъри, издавайки своя дебютен микстейп, подходящо озаглавен „Live. Love. A$AP." По това време той се среща и с колежката си рапър Иги Азалия – връзка, за която всички колективно забравихме. 

 

През това време Роки разтърсва стереотипите с това, което се превръща в негова отличителна стил визия: козирката назад, позлатени зъби и фланелена риза, идеално съчетана с качулка или на голо. Този външен вид също попада на обложката на албума му и е повторно публикуван в Tumblr повече пъти, отколкото можем да преброим.

Неговият стил включва много от Supreme, а освен това Роки е добър приятел с Jeremy Scott и носи много от неговите дизайни за Adidas, което по-късно ще доведе до тристранно сътрудничество за маратонки през 2013 г. 

Шанел Иман

След краткия си, но сладък престой с Иги, Роки започва да се среща с Шанел Иман през 2013 г. Двамата са една от най-красивите двойки на всички времена. Защото, един ангел на Victoria's Secret и рапър, който нарича себе си „симпатично копеле", несъмнено си пасват.

През тази епоха Роки избира повече класа и повече дизайнерски творения. Вечните му суичъри с качулка са заменени с вталени блейзъри и кожени якета, като особено се запомня сакото му Saint Laurent Teddy, защото бързо се превръща в основна част от гардероба му и става светия граал сред феновете на модата по целия свят.

Роки и Иман са заедно няколко години и според съобщенията правят таен годеж. Ясно е, че Роки избира по-зрял външен вид по време на връзката им, преминавайки от ерата на лошото момче към тази на доброто гадже.

След няколко години любовта приключва, главно защото двамата не могат да напаснат натоварените си графици. Това е несъмнено тъжна раздяла, но тя ни дава много вдъхновение за облекло, за да ни топли до следващата му връзка. 

Кендъл Дженър

След като затвърждава титлата си на модна икона, слуховете, че Роки се среща с Кендъл Дженър, започват да летят във въздуха, след като двамата са забелязани да купонясват заедно през 2016 г. На Met Gala през 2017 г. връзката става публична след едно емблематично селфи от огледало в банята, но не продължава много дълго.

През това време Роки носи много ризи на Needles и ръчно ушити палта, и сменя маратонките с елегантни чепици. Въпреки това, рапърът също често е забелязван във Vans, което ще доведе до още една колаборация с бранд за маратонки през 2021 г.

2017 е наистина годината на Роки, що се отнася до модата, и след раздялата с Кендъл Дженър започваме да виждаме певеца да експериментира с изцяло нов стил.

Той се появява на месеца на модата, дефилирайки в хващащи окото модели на Gucci, Balenciaga и много други. Кой би могъл да забрави пухените му якенца? През същата година луксът се превръща в синоним на улично облекло, а ASAP Rocky става флагман на тази непрекъснато нарастваща тенденция.

Разбира се, това създава много емблематични моменти, които ще влязат в историята на модата, като например кадъра от Ню Йорк, в който Роки носи плетиво на Raf Simons, и който в крайна сметка води до създаване на песента „Please Don't Touch My Raf". Роки често е виждан да носи модели на Calvin Klein от Симънс, както и на неговия едноименен лейбъл. По принцип ASAP дава достатъчно много материал за размисъл с еклектичния си стил всеки път. 

Риана

На шоуто на Louis Vuitton Menswear пролет/лято 2018 на Virgil Abloh, Риана и ASAP Роки седят един до друг на първия ред, а останалото е история. Е, не съвсем, но стилът им тогава предвещава това, което наричаме най-стилната двойка в света (вижте още: Риана преродена: цялото интервю на мегазвездата за Vogue).

През 2019 г. те преминават заедно по червения килим на Британските модни награди, а Роки носи костюм FENTY, проектиран от самата Рири. Въпреки че не са двойка в този момент, Риана се разделя с приятеля си Хасан Джамил малко след това и през 2020 г. плъзват да слухове за срещи помежду им.

Тогава Роки се появява в кампанията за грижа за кожата на Fenty Beauty заедно с Lil Nas X и двамата прекарват Коледа заедно в Барбадос. Все още нищо не е потвърдено към онзи момент, но всички знаем истината.

През това време Роки експериментира много с по-„женствени" артикули като перлени огърлици и изящни бижута и започва редовно да носи забрадка. "Бабушката" става синоним на Роки и ражда изцяло нова тенденция.

През 2021 г. връзката им с Риана е най-накрая потвърдена - двамата присъстват на Met Gala. Там Роки носи ватирано одеяло, проектирано от ERL (марка, която той облича много често), а Рири грее в рокля на Balenciaga Haute Couture. Той обаче сваля одеялото и смайва с костюм в стил смокинг, оставяйки все пак приятелката му да открадне светлината на прожекторите.

Откакто двамата започват да се срещат, се раждат безброй много емблематични визии - двамата обожават да споделят дрехите си и се вдъхновяват взаимно за модни експерименти. През януари 2022 г. двойката разкрива, че Ри е бременна. Новината, разбира се, прави бум, а розовото палто на Риана и бижутата на Шанел, покриващи корема й, ще останат в историята като една от най-запомнящите се визии. Роки обаче носи дънково яке Carhartt и чифт обикновени кожени панталона, залагайки на по-спокойна визия.

Този маниер се превръща в нещо, което се повтаря редовно в публичните им изяви. Роки смекчава еклектичната си мода, за да позволи на Риана да блести като единствената и неповторимата. 

По време на Седмицата на модата в Париж през 2022 г. много бременната Риана се появява на шоуто на Gucci заедно с Роки, носейки метална шапка и голямо лилаво кожено палто, а рапърът избира ръкавици в стил хокей и голямо куфарче на Gucci, съчетано със семпъл черен костюм.

Те ни дават толкова много невероятни визии на двойки през няколкото години, откакто са заедно, а на Super Bowl през 2023 г. Риана обяви, че чакат второто си дете, докато носи персонализирано облекло на Loewe, яке Alaia и маратонки MM6 x Salomon. Роки, разбира се, е в тълпата, подкрепяйки майката на бебетата си, и облечен в кожено яке със зашита на гърба нейна реклама за Super Bowl. Да бъдеш подкрепящо гадже никога не излиза от мода.

И така, намирането на истинската любов означава ли, че най-накрая ще откриете и своя истински стил? В случая с ASAP Rocky бихме казали да. От fashion killa до половинка от най-емблематичната двойка днес, стилното пътуване на Роки несъмнено е достойно за Fashion Hall of Fame.

По материали от High Snobiety.   

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.