Следва

Planet Sex на Кара Делевин ще е може би интересен поглед върху секса - ето какво знаем за документалката

Family Affairs: намерената "сестра" на Наталия Водянова е по-скоро нейна дъщеря

Намерената по-малка сестра на Наталия Водянова Мария (Дженифър), за която супермоделът говори в интервю за декемврийския брой на Vogue, всъщност може да е нейна дъщеря

Celebrities преди 1 година

Съобщава се, че всъщност не майката на Водянова е родила, а самата Наталия: уж 18-годишният модел, когато току-що започва кариерата си, забременява и ражда от колегата си Алексей Василиев, с когото вероятно има афера по това време. Твърди се, че след раждането на момичето Наталия е решила да даде детето за осиновяване от богато семейство в Съединените щати, за да не жертва кариерата си. Дженифър никак не прилича на предполагаемия си баща, ако приемем, че двете са сестри; и обратно - точно копие е на Алексей.

"18-годишната кариера на Наташа върви нагоре, никой не се нуждае от модел с малко бебе“, коментира се активно в Телеграм канала "Само за никого“. По-рано Наталия Водянова за първи път проговори за факта, че има сестра, която е била дадена за осиновяване в ранна детска възраст и която Водянова не е виждала от 22 години. Наталия признава, че сама е предложила майка й да даде момичето на приемни родители, за да не живее в трудни условия и бедност. Водянова добавя, че години по-късно се опитала да намери сестра си и дори наела частни детективи, но търсенията не дали резултат. Момичето само намира роднините си на специален сайт за намиране на роднини по ДНК информация.


Наталия Водянова със сестра си за Vogue


Красавицата и мосю Арно: редки кадри на Наталия Водянова и съпруг


Припомняме, че Наталия Водянова беше омъжена за британския аристократ Джъстин Портман и има три деца от него: Лукас, Нева и Виктор. Тя също има двама сина, Максим и Роман, от Антоан Арно, който по-късно стана неин втори съпруг и който е наследник на многомилиардната империя на Бернар Арно.

More Celebrities