Следва

BILLA Градини: здравословни и чисти продукти за сила и тонус

Лек път към престола и други житейски особености - какво вещае нумерологията за принц Джордж, от днес на 9

Днес малкият британски принц Джордж навършва девет години. За случая кралското семейство пусна пореден разтапящ портрет на усмихнатото хлапе, което в никакъв случай не може да се оплаче от липса на харизма. А ние разказваме какво вещае нумерологията за живота на момченцето, родено под, съвсем очевидно много щастлива звезда.   

Celebrities преди 1 година

Чаровната снимка на едно сладко дете, което вече се измъква от ранното детство и се отправя със спокойни крачки към юношеството е направена от майка му, херцогиня Катрин, по-рано този месец по време на разходка по плажа (четете още: ЧРД, принц Джордж: 10 неща, които трябва да знаете за любимия ни малък принц). Джордж е видимо щастлив и позира с радост, както подобава на всеки скорошен рожденик.  

Джордж (чието първо име, оказа се, е трябвало да бъде друго) е най-голямото дете на Катрин и принц Уилям, батко на 7-годишната Шарлот и 4-годишния Луи (четете още: "Страданията на младия Луи": как малкият принц стана меме след юбилея на кралица Елизабет II).

По повод празника на Джордж, роден на 22 юли 2013 г., правим разбор на нумерологичните прогнози, излезли дотук в годините от раждането на принца, от различни специалист в различни издания. Да видим >>>  

Обща прогноза

С голяма степен на вероятност принцът ще стане трудолюбив и сериозен възрастен човек, който ще има подчертан усет за бизнес и отлични организационни умения. Най-вероятно ще има голямо семейство, ще прави добри пари благодарение на развития си бизнес усет и... винаги ще иска повече!

 

Чаровният Джордж ще се харесва на хората, той вече е харесван от мнозина. Ако говорим за семейния му живот, твърде вероятно е да изгради хубаво и стабилно партньорство със съпругата си, като съдбата посочва, че партньорите ще общуват на равни начала, т.е. ще са равнопоставени в социално и интелектуално отношение. В този смисъл Джордж ще е галеник на съдбата.

Личностни характеристики

Пред нас е все още един малък човек, който обаче е надарен със силна воля, комбинирана с мил характер и адекватно самочувствие. Ще умее да защитава своята гледна точка, бидейки независим, но в същото време ще намира винаги разумен компромис в споровете. Във всяка ситуация ще се контролира перфектно.

Първородният син на херцозите на Кеймбридж е енергиен донор. До него хората ще се чувстват удобно, защото Джордж излъчва положителна енергия. Самият той ще предпочита тесен кръг от близки приятели пред голям брой хора около себе си.

Изявени качества: индивидуализъм, новаторство, лидерство, добра интуиция, авантюризъм.

Няма да е учудващо, ако се окаже, че момчето има психически способности: напълно възможно е да може да предвижда развитието на събития и да има пророчески сънища.

 

Комуникационни умения

Джордж не умее да лъже, хитрува или лавира - много малко вероятно е да се научи как да го прави и в бъдеще. Отличава се със смелост, решителност, постоянство, издръжливост. Когато общува с други хора е коректен и търпелив. Когато порасне, ще умее да слуша, да дава съвети, но няма да позволи на никого да въздейства върху собствените му решения. 

Къде могат да възникнат проблеми

По правило за такъв човек е трудно да намери мотивация - парите не означават нищо за него. Ще ги харчи бързо, няма да може да пести. Може да се каже, че принцът генерално не е привързан към материалното. Не го интересуват калкулациите. Няма нищо против да мързелува, така че само нещо много интересно може да бъде мотивация за да се хване на работа.

 

Какво трябва да научи един принц, за да стане добър владетел

Джордж трябва да чете много, да тренира паметта си, да решава пъзели и математически задачи, да запаметява алгоритми за решаване на проблеми. Той трябва да успява да пази голямо количество информация в съзнанието си. Нумерологично може да се предположи, че момчето ще изпитва трудности с планирането във всеки аспект (и това е факт, който няма да изчезне в бъдеще).

Въпреки това, Джордж би могъл да бъде добър крал, който е способен да взема адекватни решения дори в стресови ситуации. Той е много дипломатичен, способен, със силен волеви характер и има много добри перспективи за трона.

Честит рожден ден, Джордж! Нещата изглеждат наистина чудесно, точно като усмивката ти! 

More Celebrities