Следва

Защо всъщност се развеждат Шакира и нейният любим футболист?

Новата Принцеса на сърцата: Шарлот, приказна, елегантна и сладка, и какво носи

Обувки "Мери Джейн" и очарователна комбинация рокля с палто. Всичко като мама!

 

Celebrities преди 1 година

Изглежда, че в Обединеното кралство расте нова „кралица на сърцата“ - тя току-що навърши седем години, но цялата нация вече е луда по нея. Вече обсъдихме новата бляскава поява на семейство Кеймбридж като част от честването на платинената годишнина на Елизабет II:  първо звездата бе Катрин, после - Меган. Само че в цялата суматоха има едно присъствие, което сякаш остава леко на заден план, но при повторно вглеждане веднага забелязваме, че на хоризонта изгрява нова звезда - шармантна, изключително симпатична, малко копие на прабаба си, кралицата (четете още: 70 години кралица: управлението на Her Majesty в екзотично-аристократични кадри). Да, това е нейно височество Шарлот. 

Време е да поговорим за изключителната млада лейди, принцеса от самото си раждане. Шарлот е единствената дъщеря на херцозите на Кеймбридж - Уилям и Кейт, родена на 2 май 2015 г. Детето е абсолютно приказно - стегната, умна, реактивна, тя винаги е до мама и татко, винаги напълно наясно къде е и какво се изисква от нея, винаги прелестно облечена (още доказателства - тук), фризирана, соанирана. Обожаваме илъчването на това момиче - едновременно крехко и силно, класически детско и все пак зряло. Белите й чорапи са най-хубавият аксесоар, плитките в косите й - вероятно хрумване на мама Кейт, слагат личния подпис в младия й, но вече укрепнал стил (четете още: Любимата прическа на принцеса Шарлот).

Последно я видяхме вчера в  Кардиф, на посещение, част от тържествата във Великобритания, по повод 70-години Кралица Елизабет II. Младата наследница на трона носи тъмносиньо вталено палто от лондонската марка Amaia (на стойност около 140 паунда), в комбинация с бели чорапи и сини Мери Джейн обувки с каишка. 

Уилям и Кейт насърчаваха приятно срамежливите си деца да се ръкуват и да се представят на високопоставените лица, дошли да ги посрещнат в столицата на Уелс. Смята се, че това е първото официално кралско посещение на Джордж и Шарлот. Най-хубавото предстои, само ги вижте >>>

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.