Следва

Хубавото ново гадже на Деми Мур с нея на тенис мач

Защо всъщност се развеждат Шакира и нейният любим футболист?

Защо 11 години брак приключиха толкова внезапно и скандално?

 

Celebrities преди 1 година

Официално е. Шакира обяви, че се разделя с футболиста Жерар Пике след 11 години брак. 45-годишната певица, която има две общи деца на девет и седем години с легендарния спортист, сподели новината чрез официално изявление в социалните мрежи. То гласи: „Съжалявам да призная, че пътищата ни се разделят. За благополучието на нашите деца, което е наш основен приоритет, ви молим да уважавате нашата поверителност. Благодаря за разбирането" (четете още: Обичта на известните: Шакира и Пике с децата на Дисни върху лед).

Официално неназованата причина за разлъката, но в същото време тиражирана във всички испански медии: Шакира е хванала Жерар Пике в собственото им легло с друга жена. По-късно беше съобщено дори предполагаемото име на съперницата: майката на съотборника на Пике - Пабло Гавин, но тази популярна интернет - версия скоро беше опровергана.

Според влиятелното издание El Periódico любовницата на Жерар е малко над 20-годишна и е руса. „Тя учи в университета и работи като домакин на събития“, което категорично изключва предишната версия.

Шакира се срещна със съпруга си през 2010 г., докато снима музикалното видео за песента си Уака Уака, която стана химн на Световното първенство по футбол.

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 12 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.