Следва

#ootd: Vicky Cristina Barcelona

Editor's choice: Alphabet stories

Инициалите, носени като скъпоценно бижу, сами по себе си са тренд с особена популярност от пролетта насам и по всичко изглежда, че още дълго ще се запазят като такъв.

Fashion преди 5 години

А всъщност, дори и да не бяха, сантиментът, който носят със себе си, би докоснал почти всеки. Затова и смятаме, че този вид бижу влиза в ролята на една от онези особено сполучливи идеи за подаръци, които биха трогнали най-близките ни хора.

Именно по този повод ние, редакторите на View Sofia, отделяме по един предколеден следобед, за да се отбием в бутика на известния испански бранд с любопитна история  #UNOde50 в Парадайс Център, за да се запознаем отблизо с нашумялата Alphabet колекция, крадяща сърцата на модните хора по света. Запечатваме в кадри своя стилистичен избор, по маниер, подобен на страхотната сесия  миналата седмица>>

Габриела


Всъщност, ако трябва да съм откровена, от доста време насам планувам да се сдобия с подобно бижу. Оувърсайзд инициалът наистина се нарежда сред един от най-популярните и желани аксесоари за момента, а предложението на #UNOde50 не може да остане незабелязано. Голямото G е абсолютно достатъчно, за да откликне на всичките ми модни желания в този момент.



Нося го като единствен акцент в комбинация с днешния ми all black аутфит от широки палацо панталони и черен пуловер, но и още като перфектното допълнение в миксовете от принтове и цветове.

Петя


Любов трябва да раздаваме и излъчваме постоянно и абсолютно непрестанно - какво по-хубаво от това да зарадваме не един от всичките си близки, а направо всички с по една гривна, с която да си носят любовта ни около китката, за да знаят, че тя винаги ще бъде там и за тях?



Цветина


Цял живот хората така и не разбраха, че се казвам Цветина, а не Цветелина... също толкова дълго не мога да нося и бижута с инициали, защото на латиница името ми се изписва с Ts, а не с C. Voilà le problème! От Unode50, обаче, ме изненадаха особено приятно, когато разбрах, че в новата им колекция Alphabet мога да комбинирам не само букви, но и да изписвам цели думи.



Моментално сътворих персоналното си бижу - Голямо сребърно Т в комбинация с малко златно S, удобно настанени на тънка golden вержика. Аксесоар, който е толкова мой, че дори му е изписано....

Йоанна

Hola amigos! 
Масивно колие, което импонира чудесно на същността ми. Притежава нужната закачна, същевременно е с нестандарно и така притеглящо те излъчване. Прибавя нужната доза топлина и екзотичност във визията и настроението. Опредлено e една от готините възможни Alphabet комбинации. 

А вашата каква е? 

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.