Следва

Бебе #4 за семейство Уест

While you were sleeping: Майли и Лиам се ожениха

*insert 'The Last Song' soundtrack here*

Celebrities преди 5 години

Съвсем официално на 23-ти декември Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт се ожениха на интимна церемония в Тенеси, а вие не сте видели поне един кадър от сватбата, само ако живеете под камък. И все пак, защото адски много им симпатизираме, а и е редно да отбележим, че самият Никълъс Спаркс (причината, поради която двамата се познават) поздрави двойката, докато всички фенове на сълзливи романтични драми (в частност на The Last Song) плачеха дружно.

Откакто Майли и Лиам се запознават през 2009-та на снимачната площадка на въпросния филм, следим всяко движение във връзката им, а те, честно да си признаем, не е като да липсваха... Като млади влюбени под светлините на прожекторите, двамата преживяха ред възходи и падения, включващи няколко кратки раздели и събирания до 2016-та, когато двамата актьори уж се разделиха завинаги. Е, две години по-късно Майли и Лиам успяха да възродят любовта си дотам, че даже вдигнаха сватба - има надежда за всички ни.


Майли и Лиам на премиерата на "The Last Song", 2010


8 години по-късно Майли и Лиам отново са заедно

Просто няма как да не отбележим божествената булчинска рокля, дело на Vivienne Westwood, която е еднакво зашеметяваща и непретенциозна, и Лиам с класическия си черен костюм и бели маратонки.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.