Девойка французойка: На Ирина баретката

Девойка французойка: На Ирина баретката

Bonjour, voila le French hat, voila le French fry...За това иконично изречение на Кари от "Сексът и градът" се сетихме моментално, след като видяхме визията на Ирина Шейк.

Тези дни моделът е неотлъчно до половинката си Брадли Купър и не пропуска да го придружи на всички церемонии по връчване на кино награди, за които той е номиниран благодарение на режисьорския си дебют "Роди се звезда", където играе и пее рамо до рамо с Лейди Гага.

Последно Ири и Брадли се появиха на гала вечерта на National Board of Review Awards, където Купър грабна приз за "Най-добър режисьор".

За него - наградите, за нея - модните критики или хвалби. За събитието Шейк заложи от глава до пети на Versace. Шикозната червена креация на италианския бранд, част от круизната колекция за 2019-та, се отличи освен с принта на каре и с допълнението от изключително симпатична барета, която сякаш завършваше новата прическа на Шейк, решена в стилно каре.


Визията си Ирина комплиментира с черни боти с високи платформа и ток, и чанта в noir нюанс. Подобно на любимата си Брадли избра костюм на италиански лейбъл - не Versace, а Gucci, обаче!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.