Следва

Телефон все ни свърза, телефон ни дели: Новият Huawei P Smart 2019

Предизвикай се с НАДЪХВАЩИТЕ награди на Birell

Do more. See more. Live more...

All About Life преди 5 години

Advertisement Не е нужно да го казваш гласно, но знаем, че си от тези хора, които още в първите дни на новата 2019-та си обещават, че спират със сладкото и започват с тичането, защото тези 3 килца отгоре просто те С–Ъ–С–И–П–В–А-Т! 

Не се притеснявай - и ние си го казахме. Точно като теб имаме огромно желание първите месеци на новата година да са повратния момент, за да започнем НАИСТИНА:

- нов спорт
- нов хранителен режим
- нова дейност за душата и тялото

#ПредизвикахмеСе, а съответно #Предизвикваме и теб! Да направиш първата крачка към новото си "аз" и да се включиш в страхотната игра на Birell с готини награди за активни хора!



Как? Лесно е! Просто трябва да направиш решението си официално, като го обявиш чрез свой профил в социалните медии. Всеки, който е решил да започне:

- да тича
- да яде по един плод на ден
- да спре алкохола
- да се научи да плува
- да ходи на планина повече
- да превземе фитнеса
- да ходи пеша на работа
- и всякакви други такива готини и свежи неща

може да качи своя снимка/видео и кратка мотивация от профила си във Facebook или Instagram. Ние сме адски нахъсани да се включим и едва дочакахме старта, който е именно днес!

А сега е твой ред! Постни снимка или видео на твоето ново „аз“ в действие. Разкажи накратко защо избра това предизвикателство. Включи хаштаг #ПредизвикахСе. Направи поста във Facebook или Instagram публичен. Повече за това как да участваш – тук.


Наградите са прекрасни, всяка седмица Birell дава по 5 раници, 3 броя bluetooth слушалки и 1 смарт гривна, участваш за тези в конкретната седмица на участието си. А в края на активацията един от всички участвали ще спечели КО-ЛЕ-ЛО и то не какво да е, а Drag Grand Canyon! Предизвикателството продължава до 10 март.


Надяваме се на bluetooth слушалките, защото с тях тичането в Южния всяка сутрин ще стане доста по-приятно и лесно. От сега признаваме, че от тях ще звучи Running' на Naughty Boy, защото ain't runnin' from myself no more... Хайде и ти с нас?


 


За протокола, годината е 1962-ра, мястото - Швейцария, а пивоварите от Hürlimann създават първата чаша безалкохолно пиво Birell, което, благодарение на специален вид дрожди, които произвеждат много малко алкохол, след ферментация и филтрация запазва характеристиките на класическата бира - плътност, пивкост, пяна и най-важното от всички - страхотен вкус, който не ни опива!

Безкомпромисното качество на Birell идва в две разновидности - Belgian Wit и Lager - бири без алкохол със страхотен вкус, които освежават и допълват днешния активен начин на живот. Приготвени с най-качествените съставки от естествен произход, те гарантират чудесен вкус на всяко ново начало.

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.