Следва

Двойка ли са Брад & Чарлийз?

Buzz очаква снийкър маниаците с изненада в Сердика център

phresh...

All About Life преди 5 годиниГодината започва с нещо ново – специално събитие от Buzz и Чисти Обувки.

Между 19-ти и 26-ти януари организаторите посрещат посетителите на Сердика Център със специална изненада, която няма как да не бъде забелязана отдалеч. Екипът на Buzz е решил да поглези най-запалените почитатели на спортните обувки и верните си фенове, като предостави безплатно почистване за тях със съдействието на Чисти Обувки.

Освен професионалното почистване, те могат да получат и допълнителна информация, експертна консултация и трикове за това как да запазят перфектния вид на обувките си. В делничните дни посетителите на Сердика Център могат да се възползват от услугата между 16:00 до 20:00 часа, а в почивните дни между 14:00-20:00 часа.
За да са сигурни Buzz и Чисти обувки, че няма да останат незабелязани, посетителите могат да ги познаят по трона срещу централния вход на Сердика Център. Но това не е всичко. За най-забавните и весели клиенти , които се снимат на трона, качат снимката в Instagram и тагнат @chistiobuvki и @buzzsneakerstation, има и награди:

* 1-ва награда: 100лв. ваучер за Buzz Sneaker Station и 100лв. ваучер за ChistiObuvki.com
* 2-ра награда:
50лв. ваучер за Buzz Sneaker Station и 50лв. ваучер за ChistiObuvki.com
* 3-та награда:
Тениска по избор от сайта на Buzz Sneaker Station + Почистващ комплект Crep Protect Travel Cleaning Kit от ChistiObuvki.com

Специално за посетителите Alex P ще раздава автографи на 22.01, вторник от 17:00 часа. При посещението си снийкър феновете могат да се оглеждат и за останалата част на новосформираното Buzz Crew - блогърката Звезделина от Mint stories, DJ Doncho, брейк легендата Калин от X-Energy Crew и неповторимият SkilleR, които също като Чисти обувки приемат градската култура като начин на живот.

More All About Life