Следва

Уличният стил на звездите: Змийската В. & Спортният Д.

Конкурсът Баня на годината приема последни проекти за участие до 28 януари

15-тото издание на Баня на годината отново дава шанс на талантливите архитекти и дизайнери да разгърнат своя потенциал и да участват в националния конкурс...

All About Life преди 5 години

Остават 18 дни до крайния срок, в който участниците могат да подават проекти в четири категории. Тази година те са „Санитарни помещения в офис сграда – BIM проект“, „Идеалната училищна тоалетна – 3D проект“, „Идеалната семейна баня - 3D проект“ и „Реализирана баня в жилищна сграда“.

Конкурсът Баня на годината се е превърнал в пример за платформа от национален характер, която обединява и дава поле за изява на начинаещи и професионалисти в бранша на архитектурата и дизайна. С участието си, най-изявените и талантливите в своята област, добавят в портфолиото си престижния конкурс, който им дава кариерен тласък в тяхното развитие. Сериозна тежест придава и журито, което е съставено от професионалисти в съответната област, носители на множество награди и отличия.

За оценяващите най-приоритетно е проектите да показват хармоничен, естетичен и цялостен образ на интериора, адекватност на решенията към съответната сграда, да са със съвременно звучене и дизайн. Използването на енергоефективни решения за баня чрез продуктите на Ideal Standard, иновативност, организация на пространството и ергономичност, както и реализуемост и приложимост на проектите са също от водещо значение.

Победителите от всяка категория ще спечелят присъствие на престижен семинар в Милано, както и посещение на офиса на Ideal Standard. На официалната церемония по награждаването на 27 февруари ще бъдат връчени наградите на жури, партньори и публика.

Подробни указания за изискванията за участие в 15-тото издание са публикувани в официалната платформа на конкурса: www.thebathroom.bg

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.