Следва

Celine does Couture: Какво видя певицата от първия ред на Alexandre Vauthier

Какво ще си купим от колекцията на Виктория за Reebok?

VB x R

All fashion преди 5 години

Женски, мъжки, унисекс - Вики Бекъм и спортният гигант Reebok представиха съвместна колекция, която преплита вдъхновението на модната дизайнерка и архивите на английската марка.

"Смесих улицата с минималистичната естетика на моята марка, което придаде на дизайните един специфичен вид и усещане", казва Бекъм.

Тишърти, суичъри с качулки и без, спортни панталони, кецове и раници - всичко заснето върху модели от обектива на Mарио Соренти.


Колекцията Reebok x Victoria Beckham вече е в продажба и въпреки че цените й стигат до 450 долара, ние на пръв поглед, моментално, харесахме ТЕЗИ три:


Чорапи с логото на Reebok, за 30 долара, защото точно този аксесоари е must have, вече, за всеки гардероб, а логоманията е наистина навсякъде!

Този размъкнат спортен панталон, за 280 долара, за да върви нещо на портокаловите чорапи и бял тишърт, за 80 долара, защото този моден елемент влиза в употреба винаги и по всяко време!


Теглейки чертата, дължим на Вики и Reebok сумата от 390 долара, но пък си заслужава, не само заради висококачествената изработка и марката, а най-вече заради комфорта, минималистичния дизайн и усещането за лежерен, но все така точно в тенденциите, стил.

More All fashion