Следва

Орлин Павлов стана татко на момиченце

Пепе Муньос: Кой е младият любовник на Селин Дион?

Her hear will go on...

Celebrities преди 5 години

От няколко дни насам всички се чудят кой е младият спътник на Селин Дион, която обикаля кутюр ревю след кутюр ревю.


Зрелищната двойка зае първи ред на Vauthier, показвайки за сефте близост на публично място.

Младокът намерил място в сърцето на 50-годишната певица се казва Пепе Муньос и е с цели 16 години по-млад от нея. Селин и красавецът се запознават покрай работата - той е част от танцовата трупа на Дион, и по всичко изглежда връзката им е доста сериозна ВЕЧЕ!

Отбелязваме, че Пепе е вероятно вторият мъж в живота на изпълнителката. Селин прекара ранните години със съпруга си Рене, който през 2016-та почина от рак. Двойката се запознава, когато тя е едва на 12, а той на 38.

А, сега, по-подробно на новия: Муньос е роден през 1985-та в испанския град Малага и още от ранно детство се интересува от танци. През 2002-ра заминава за Куба, където посещава курс на Националния балет. Началото на кариерата му, обаче, стартира с уличните танци, от който печели препитание. Едва на 18, Пепе бива забелязан от агент и не след дълго получава роля в мюзикъла "Котки", а по-късно, през 2007-ма, се присъединява към представленията на Cirque du Soleil.

Красавецът е върл почитател и на модата, Пепе редовно прави скици на модни ревюта, част, от които са били публикувани дори във Vogue.



За връзката между Селин и младока се заговори още през 2017-та, когато страстите между двамата на сцена не останаха незабелязани от никого. Едва чак сега, обаче, двойката потвърждава слуховете, появявайки и гушкайки се на публични места.

More Celebrities