Следва

Love at first sight

SAG Awards 2019: Кой какво облече

red carpet finest...

All fashion преди 5 години

Тази година Лос Анджелис приюти за 25-ти път церемонията по връчването на наградите Screen Actors Guild.

Катрин Зита-Джоунс, Лейди Гага, Ема Стоун, Емили Блънт, Марго Роби и още много, много други минаха по червения килим, където с удоволствие демонстрираха визиите си пред фотографите.

Елегантни и нежни рокли дуелиращи се с дръзки вечерни визии, и, разбира се, всичко стилно допълнено от шикозни мъжки костюми - кой какво облече на SAG Awards 2019, разглеждаме в галерията горе>>>

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 16 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...