Следва

We Love: Защото Marni е изкуство

We love: Непокорния дух на арабската принцеса Ciara

RnB изпълнителката с първа корица за Vogue EVER...

All fashion преди 5 години

Екзотичната красота на Ciara краси корицата на февруарския борй на Vogue Arabia. Както на спиращата дъха корицата за арабския брой, така и на тази, насочена към англоговоряващата част от света, изпълнителката е пременена в бохемска рокля Saint Laurent и късопола шапка Alexandre Vauthier, акомпанирана от два величествени жребеца, притежание на арабската принцеса Фатима Рашид ал Мактум. Корицата, разбира се, е заснета в Дубай от небезизвестния Мариано Виванко.

Изкусителката разхожда всичко най-горещо от актуалните кутюр колекции насред необятната пустиня по възможно най-уверения начин. Не знаем какво й е коствало да изглежда толкова комфортно на превисоките температури, които пустинните пейзажи в Дубай по default предлагат, но от кухнята в Vogue Arabia издават любопитната подробност, че на певицата й се е наложило екстремно бързо да преодолее страха си от коне, именно по повод ролята си на арабска принцеса за екипа им.

Ciara е поредното известно лице, чийто лик краси излъсканата корица на арабското издание на Conde Nast - нейни предшественички са дами като Нейно Царско Величество принцеса Хайфа бин Адула, Нанси Айрам, сестрите Хадид, Риана, Халима Аден, Наоми Кембъл, Афеф Йнифен и Хейли Бийбър.

Февруарският брой за 2019-та насочва прожектори и към новоизгряващи арабски дизайнери, фокусиращи се върху стрийт модата, както и конфекцията с цел да изменят и модернизират модната сцена в Близкия Изток. Именно този брой дава старт и на кампанията #buyarabdesigners (купувай арабски дизайнери), с която се обяснява и подчертания фокус върху местните творци в модния сектор.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.