Следва

ТенденцииТЕ Пролет/Лято 2019: Leopard Prints

We Love: Защото Marni е изкуство

Новата пролетно-лятна кампания на Marni за 2019-та е вече факт, а резултатът, излязъл изпод креативните сили на Джейми Хоуксуърт, Камила Никърсън и Джовани Бианко, признаваме, страшно ни харесва...

All fashion преди 5 години

Британският фотограф с разпознаваем почерк, известната стилистка и арт директорът Джовани Бианко обединяват сили, за да възпроизведат кадри, които спокойно могат да съперничат на картините в едни от най-големите музеи в света.

Интимната атмосфера на сетинга, както и особената употреба на светлина са инспирирани от фламандските художници и техните произведения, докато позите и стайлинга на главната героиня Джес Мейбъри илюстрират еклектичния стил на името Marni.

От самата къща пък описват кампанията по следния начин: "Гледаме на кадрите като на преживяване, което изминаваме от вида на суровото бяло платно до неговото оцветяване и класическите статуи. Джейми Хоуксуърт рефлектира работния процес в ателието и връзката между артиста и неговата муза. Джес Мейбъри пък отлично интерпретира колекцията Пролет/Лято 2019-та в серия от пози и изражения, акцентиращи върху занаятчийската страна на дизайнерския процес, в който хайлайт винаги е класицизмът и могъщото влияние на естетическата парадигма на Marni."

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.