Следва

Ще ги женим: Орландо предложи на Кейти

16 години по-късно: Летисия пак сложи същия бял костюм

same old...

Celebrities преди 5 години

Да инвестираш в устойчиви на годините, а и не само, дизайни е едно от изконните, не писани, правила на модата. Кралица Летисия, като една видна стилна дама, очевидно добре знае това, и винаги подбира умно елементите в гардероба си така.

За кралската испанска визита в Мароко, 46-годишната съпруга на принц Фелипе изнесе стилистичен урок като по учебник: бял костюм на Armani, който си заслужава определението "вечен"


Всъщност, изкусната костюм крация дамата притежава от близо 16 години, или поне тогава за първи път я видяхме облечена в нея. Дрехата носи особено сантиментална стойност за кралица Летисия, защото в абсолютно същия бял дизайн с италианска марка тя и Фелипе обявиха годежа си през 2003.
Мнозина разтълкуваха модния избор на испанката като романтичен жест, имайки предвид вчерашния празник Свети Валентин, за нас, обаче, това е поредното потвърждение, че да хвърлиш баснословна сума за дизайнерски дрехи всъщност не е толкова безсмислено решение, особено когато са направени толкова добре, че да ги стилизираш отново след почти 20 години.

More Celebrities