Следва

удоволствие x MULTI

Дизайн за вдъхновение: Новото плажно имение на Джей Ло

another one...

All About Life преди 5 години

Ще ви издадем тайна: Дженифър Лопес и възлюбеният й Алекс Родригез дебнат жестоката плажна къща близо 2 години, но през лятото на 2017-та определено им се свиди да дадат 11 милиона долара.

Но, ето че звездната двойка вече е горд собственик на недвижимия имот принадлежал на актьора Джеръми Пивън, който смъква от цената близо 5 милиона долара.

Луксозната плажна къща на Джей Ло и Алекс Родригез разделя 4,404 квадратни метра между три етажа, и разполага с 4 спални и 3 бани.

По-любопитното, обаче, е, че летният дом в Малибу се присъединява към списък, в който са наредени мезонет в Ню Йорк, имение в Калифория и имот от 14 000 квадратни метра в луксозното предградие Bel Air в Лос Анджелис, закупени за грубата сума от 40 милиона долара.

И докато новата придобивка дава на Лопес и Родригез върховна гледка към Тихия океан и възможност за много романтични крайбрежни разходки, ние разглеждаме в галерията горе>> къде точно ще се шири звездната двойка.

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 2 дни

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 5 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.