Следва

Family Affair

#ootd: "Зелената книга" на стрийт стайла

Аутфит, заслужаващ "Оскар" за драматичност...

All fashion преди 5 години

Някъде насред Сезона на наградите и съвсем в разгара на Модния месец, смесваме двете най-впечатляващи събития в лайфстайл секцията и се вдъхновяваме от аутфит, уловен на миланската модна седмица, на който абсолютно заслужено бихме връчили Оскар.

Нашата "Зелена книга" е стилово съчетание от Gucci, Gucci и още малко Gucci - за разкош. От бонбонено розовата риза с богат принт, през основните черни елементи - сако & панталон, до зелените чорапи, украсени с лилави G-та и златисти сандали с деликатни тънки каишки - всичко, обобщено с неподражаемия почерк на Алесандро Микеле.

Ако съществуваше церемония по връчване на Оскар за Най-вдъхновяващ аутфит, наградата ни задължително отива при>>>>

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 14 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 14 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.